Mousse od mariniranog lososa s votkom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Mousse od mariniranog lososa s votkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti mousse od mariniranog lososa s votkom.

Elegancija najčešće dolazi u ruhu iznimne jednostavnosti. Uzmimo dakle nekoliko sasvim jednostavnih sastojaka poput lososa i votke i uz ovako profinjen recept od njih ćemo dobiti nešto uistinu spektakularno.

Mousse od mariniranog lososa s votkom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti mousse od mariniranog lososa s votkom. - losos (mariniranog), votka, limun, kopar, mileram, papar (šarenog, u zrnu), raženi kruh, bijeli papar, U zdjelu ulijemo votku i sok od limuna, dodamo mileram, malo kopra, marinirani losos, malo bijelog papra i izmiksamo u jednoličnu smjesu. ; Sve zajedno premjestimo u zdjelicu u kojoj ćemo poslužiti mouse, te stavimo u hladnjak da s dobro ohladi. ; Prije posluživanja po moussu stavimo nekoliko zrna šarenog papra, te ukrasimo koprom i trakicama korice limuna.; Uz ovaj osvježavajući namaz poslužimo hrskavi raženi kruh.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu ulijemo votku i sok od limuna, dodamo mileram, malo kopra, marinirani losos, malo bijelog papra i izmiksamo u jednoličnu smjesu.
  2. Sve zajedno premjestimo u zdjelicu u kojoj ćemo poslužiti mouse, te stavimo u hladnjak da s dobro ohladi.
  3. Prije posluživanja po moussu stavimo nekoliko zrna šarenog papra, te ukrasimo koprom i trakicama korice limuna.
  4. Uz ovaj osvježavajući namaz poslužimo hrskavi raženi kruh.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: