Muzgavci sa špagetima na pikantan način

  • 75 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Muzgavci sa špagetima na pikantan način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način.

Jela s tjesteninom su neiscrpna gastronomska tema, podređena isključivo našoj mašti i kreativnosti, a to je upravo slučaj i s ovim receptom. Pogledajte i uživajte!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta.
  2. Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade.
  3. U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  4. Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine.
  5. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute.
  6. Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke.
  7. Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:75minuta

Najnovije zanimljivosti: