Nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene conchiglie s umakom od rajčica i inćuna.

Conchiglie su velike školjkice od tjestenine koje smo nadjenuli mješavinom brokule i kravljeg sira i kuhali u umaku od rajčica i slanih inćuna.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo, a češnjak narežemo na listiće.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, filete slanih inćuna, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša.
  3. Zatim dodamo pelat rajčice, izgnječimo ih kuhačom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
  4. Za to vrijeme u zdjelu s brokulom dodamo kravlji sir, naribani parmezan, krušne mrvice, ulijemo mlijeko, začinimo solju, i štapnim mikserom izradimo jednoličnu smjesu.
  5. Umak od rajčice ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo dalje, a tjesteninu nadjenemo dobivenom smjesom od sira i brokule.
  6. Potom nadjevenu tjesteninu stavimo u tavu na umak od rajčice, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  7. Jelo je gotovo, rasporedimo ga na tanjure, posipamo s malo naribanog parmezana i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: