Nadjevene rajčice na primorski način

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Nadjevene rajčice na primorski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene rajčice na primorski način.

Osvježavajuće jelo za vruće ljetne dane. Svježe rajčice punjene ribom, maslinama, kiselim krastavcima i kaparima zdrav je i ukusan obrok koji trebate kušati. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo, masline i kisele krastavce narežemo na kockice, limunov sok iscijedimo, a filete skuše ocijedimo.
  2. Rajčicama odrežemo gornji dio, žlicom izdubimo srednji mekani dio i stavimo ih odrezanom stranom na kuhinjski papir da se ocijede.
  3. U zdjelu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, popaprimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. Zatim dodamo filete skuše i malo ih usitnimo vilicom.
  4. Potom dodamo kockice kiselih krastavaca i maslina, sjeckani luk, kapare, sjeckani peršin i sve zajedno dobro promiješamo.
  5. Dobivenom mješavinom nadjenemo izdubljene i ocijeđene rajčice i po želji ih stavimo u hladnjak da se ohlade.
  6. Ohlađene nadjevene rajčice posipamo s još malo sjeckanog peršina, rasporedimo na tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: