Nadjevene teleće roladice

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Nadjevene teleće roladice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene teleće roladice.

Teletina je sama po sebi specijalitet za prste polizati, ali kad joj se još doda nadjev poput ovog našeg sa krem sirom, prošekom i kaparima, dobije se nešto čak i bolje... Umjesto da nam vjerujete na riječ, radje pokušajte i uvjerite se sami.

Nadjevene teleće roladice - U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene teleće roladice. - teleći odrezak ((po 200 g)), krem sir, mileram, prošek, kapare, limun, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Prije svega teleće odreske nježno istučemo batom za meso i narežemo na podjednake komade. ; U zdjelu stavimo krem sir i mileram, dodamo naribanu koricu limuna i kapare, te sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Dobivenom smjesom tanko premažemo odreske, zamotamo ih i svaki učvrstimo čačkalicom. ; Zatim odreske malo posolimo, popaprimo i stavimo pržiti sa svih trana u vruću tavu na malo maslinovog ulja. ; Pržene rolade izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja ulijemo prošek, te pjenjačom miješamo po dnu tave kako bi oslobodili karamelizirani sloj od prženja.; Zatim u tavu umiješamo smjesu milerama i sira, a kada smo dobili jednoličan umak, zajedno s mesom stavimo na tanjure i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega teleće odreske nježno istučemo batom za meso i narežemo na podjednake komade.
  2. U zdjelu stavimo krem sir i mileram, dodamo naribanu koricu limuna i kapare, te sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu.
  3. Dobivenom smjesom tanko premažemo odreske, zamotamo ih i svaki učvrstimo čačkalicom.
  4. Zatim odreske malo posolimo, popaprimo i stavimo pržiti sa svih trana u vruću tavu na malo maslinovog ulja.
  5. Pržene rolade izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja ulijemo prošek, te pjenjačom miješamo po dnu tave kako bi oslobodili karamelizirani sloj od prženja.
  6. Zatim u tavu umiješamo smjesu milerama i sira, a kada smo dobili jednoličan umak, zajedno s mesom stavimo na tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Rating: 4.77
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: