Nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene smeđe šampinjone iz pećnice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kriškama kruha odrežemo koru, a sredinu narežemo na kockice. Vatrostalnu posudu obložimo folijom.
  2. Smeđim šampinjonima izvadimo stapke, polijemo ih s malo maslinovog ulja i pripremo nadjev.
  3. U čistu zdjelicu stavimo kockice kruha, dodamo sjeckani peršin, češnjak narežemo na listiće, pokapamo s malo soka od limuna, dodamo malo ulja i naribamo parmezan. Sastojke nježno izmiješamo i sve zajedno začinimo s malo svježeg papra.
  4. Gotovom smjesom punimo šampinjone. Na svaki šampinjon stavimo kolutić maslaca sa začinskim biljem. Sve zajedno preklopimo aluminijskom folijom i ovako pripremljeno stavimo u zagrijanu pećnicu na 190°C, 40 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 56
Rating: 4.61
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: