Nadjeveni svinjski kotleti iz pećnice

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Nadjeveni svinjski kotleti iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene svinjske kotlete iz pećnice.

Ukusno i brzo jelo za istinske fanove svinjskih kotleta. Malo na gril, pa nadjev, pa kratko u pećnicu i “voila”, zvijezda je rođena.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk očistimo i nasjeckamo, a češnjak protisnemo.
  2. Kotlete posolimo, pokapamo uljem i začinjenom stranom prema dolje, stavimo ih peći na vruću gril tavu.
  3. Nakon dvije minute kotlete posolimo s gornje strane, okrenemo ih i pečemo još toliko, te ih premjestimo u vatrostalnu posudu.
  4. Zatim u zdjelu stavimo sjeckani luk, dodamo protisnuti češnjak, sjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku, začinimo solju i paprom, ulijemo malo ulja, promiješamo i dobivenu mješavinu rasporedimo po mesu.
  5. Tako pripremljene kotlete stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 10-ak minuta.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: