Njoki s dimljenim lososom

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Njoki s dimljenim lososom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s dimljenim lososom.

Mekani njoki preliveni nježnim umakom od lososa, je tako fino i ukusno jelo da ga je bilo šteta pojesti. Međutim pojeli smo ga, a vama smo pripremili dokumentarni film o njegovom nastanku.

Njoki s dimljenim lososom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s dimljenim lososom. - njoki (svježih), dimljeni losos, vrhnje za kuhanje, svježi kravlji sir, maslac, kopar (sjeckanog), U ugrijanu tavu stavimo maslac, ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sjeckani kopar, promiješamo, i kada zavri kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon četiri minute dodamo svježi kravlji sir, usitnimo ga kuhačom, zatim dodamo dimljeni losos narezan na trakice, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri 2-3 minute. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Ocijeđene njoke stavimo na tanjur, prelijemo ih umakom od lososa, ukrasimo grančicom kopra i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U ugrijanu tavu stavimo maslac, ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sjeckani kopar, promiješamo, i kada zavri kuhamo na laganoj vatri.
  2. Nakon četiri minute dodamo svježi kravlji sir, usitnimo ga kuhačom, zatim dodamo dimljeni losos narezan na trakice, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri 2-3 minute.
  3. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  4. Ocijeđene njoke stavimo na tanjur, prelijemo ih umakom od lososa, ukrasimo grančicom kopra i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: