Njoki s umakom od gorgonzole i oraha

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Njoki s umakom od gorgonzole i oraha
U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s umakom od gorgonzole i oraha.

Njoki s umakom od gorgonzole su poznato, staro i dobro jelo, ali ako ih začinite mljevenim orasima i s još par sitnica dobit ćete novo i još bolje jelo koje ne smijete propustiti.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  2. Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, ulijemo mlijeko, dodamo gorgonzolu i miješamo kuhačom dok se sir ne rastopi.
  3. Zatim ulijemo limunov sok, jogurt, dodamo mljevene orahe, začinimo bijelim paprom, promiješamo i pričekamo da umak zavri.
  4. Potom u umak dodamo kuhane i ocijeđene njoke, nježno izmiješamo, stavimo na tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: