Njoki s umakom od povrća

  • 30 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Njoki s umakom od povrća
U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s umakom od povrća.

Pravi ljetni recept! Ukusno, brzo, jednostavno i zdravo su pridjevi koji najbolje odgovaraju ovom jelu, a zašto – saznajte sami!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Papriku i pelati rajčice očistimo, otkoštimo i narežemo na trakice, a češnjak protisnemo.
  2. U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo trakice paprike, posolimo ih i pržimo dok malo ne omekšaju.
  3. Nakon tri-četiri minute dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše, dodamo narezane pelati rajčice i mahune, posipamo sušenim origanom i sjeckanim peršinom, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri.
  4. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  5. Kuhane njoke ocijedimo, dodamo ih u tavu s povrćem, maknemo s vatre, začinimo solju i paprom, promiješamo i jelo možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: