Njoki u povrtnom umaku

  • 40 min
  • 4-6 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Njoki u povrtnom umaku
U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke u povrtnom umaku.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svo povrće operemo. Papriku očistimo i narežemo na kockice, a mesnati dio stabljike celera narežemo na komadiće.
  2. U ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo maslinovo ulje, na njega stavimo narezano povrće, preko povrća dodamo na listiće narezan češnjak, posolimo i lagano pržimo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 2-3 minute kada je povrće počelo mekšati, dodamo rajčicu pelat, koju kuhačom natrgamo, a zatim sastojke začinimo talijanskom mješavinom začina.
  4. Zatim po potrebi dolijemo još malo maslinovog ulja i sve pirjamo na laganoj vatri.
  5. Sada, u lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo njoke, pojačamo vatru i kuhamo po uputama na pakiranju.
  6. Kada povrće omekša, kuhane njoke direktno iz vode stavimo preko povrća, začinimo svježe sjeckanim peršinom i sve zajedno nježno izmiješamo.
  7. Njoke zatim poslužimo i po želji preko još vrućih njoki i povrća posipamo s još malo svježe sjeckanog celerovog lista.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.8
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: