Njoki u umaku od špinata i vrhnja

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Njoki u umaku od špinata i vrhnja
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu ulijemo malo maslinovog ulja na koje dodamo odmrznuti špinat i miješajući pričekamo da se špinat ugrije.
  2. Potom u špinat dodamo naribani ovčji sir i sir mascarpone te miješamo dok se ne otope.
  3. Zatim u tavu ulijemo vrhnje za kuhanje i još jednom sve zajedno promiješamo te pustimo da umak zakuha.
  4. Kuhane njoke ocijedimo i stavimo u tavu s umakom. Dobro izmiješamo i tople poslužimo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: