Odresci juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Odresci juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom.

Juneća pisanica prekrivena rastopljenom mozzarellom, pa prelivena rastopljenim maslacem aromatiziranim kaduljom, će se rastopiti u vašim ustima čim ju zagrizete. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske debljine jednog centimetra očistimo od kožica i žilica, mozzarellu narežemo na kriške, a listiće kadulje nasjeckamo.
  2. Odreske posolimo, pokapamo uljem i stavimo peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje.
  3. Za to vrijeme u ugrijanu tavicu stavimo maslac, dodamo sjeckanu kadulju i aromatiziramo maslac na laganoj vatri 2 minute.
  4. Nakon 2 minute pečenja, odreske okrenemo na drugu stranu, preko njih stavimo kriške mozzarelle i pečemo ih još toliko, a na tanjurima napravimo posteljice od rukole.
  5. Pečene odreske s rastopljenom mozzarellom rasporedimo na tanjure s rukolom, prelijemo rastopljenim i aromatiziranim maslacem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: