Odresci svinjskog karea u pikantnoj salsi s zelenom ljutom papričicom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Odresci svinjskog karea u pikantnoj salsi sa zelenom ljutom papričicom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske svinjskog karea u pikantnoj salsi s zelenom ljutom papričicom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U ugrijanu tavu dodamo maslac. Kad se maslac rastopi u tavu stavimo odreske svinjskog karea i pržimo do zlatno žute boje.
  2. Tijekom prženja meso posolimo i dodamo narezane režnjeve češnjaka. Čim češnjak počne puštati miris ulijemo suho bijelo vino.
  3. Ljutu zelenu papriku očistimo, uklonimo srednji ljuti dio, a mesnati zeleni dio narežemo na trakice. Narezanu ljutu zelenu papriku stavimo preko odrezaka, dodamo narezani zeleni luk i prepolovljene mini rajčice.
  4. Sastojke začinimo provansalskom mješavinom začina i pirjamo na laganoj vatri 10 minuta, okrećući meso.
  5. U tavu dodamo kockice maslaca i umiješamo u umak. Jelo poslužimo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: