Omlet s kobasicama i rajčicom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Omlet s kobasicama i rajčicom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti omlet s kobasicama i rajčicom.

Pirjane rajčice i luk, pržene kobasice i mali omleti čine ovo jelo zaista fantastičnim! A znate li zašto? Mi znamo, a na Vama je da saznate!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Češnjak protisnemo, rajčice, luk i kobasice narežemo na kolutove, a jaja razbijemo u zdjelu i umutimo ih.
  2. U tavu, na dvije žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezanu rajčicu i luk, protisnuti češnjak i pirjamo na srednje jakoj vatri 4-5 minuta.
  3. Za to vrijeme u zasebnu manju tavu, na malo ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kolutove kobasica i pržimo na srednje jakoj vatri 4-5 minuta. Zatim pržene kobasice i pirjano povrće izvadimo na stranu.
  4. U tavu u kojoj smo pržili kobasice, na masnoću od prženja dodamo maslac, ulijemo dio umućenih jaja i pečemo male omlete.
  5. Gotove omlete premjestimo na tanjure, nadjenemo ih pirjanim povrćem i prženim kobasicama, preklopimo, posipamo ih sjeckanim peršinom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.95
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: