Omlet s mladim koprivama i gorgonzolom

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Omlet s mladim koprivama i gorgonzolom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti omlet s mladim koprivama i gorgonzolom.

Već u prvom stoljeću kopriva se koristila kao lijek protiv slabosti i kao sredstvo za čišćenje organizma. Ovaj jednostavan i slasan omlet možete spremiti za tili čas. Iznenadit će vas kako nešto ovako jednostavno može biti vrlo ukusno.

Omlet s mladim koprivama i gorgonzolom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti omlet s mladim koprivama i gorgonzolom. - koprive (mladih), jaje, sir gorgonzola, maslac, sol i papar, Lišće kopriva (upotrijebimo gumene rukavice) odvojimo od stabljike operemo u dvije tri vode, ocijedimo i narežemo na rezance. ; Jaja razmutimo i posolimo. ; Gorgonzolu narežemo na trakice. ; Na tavi, na malo maslaca stavimo koprivu da malo uvene, dodamo gorgonzolu i prelijemo razmućenim jajima. ; Po želji začinimo svježim mljevenim paprom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Lišće kopriva (upotrijebimo gumene rukavice) odvojimo od stabljike operemo u dvije tri vode, ocijedimo i narežemo na rezance.
  2. Jaja razmutimo i posolimo.
  3. Gorgonzolu narežemo na trakice.
  4. Na tavi, na malo maslaca stavimo koprivu da malo uvene, dodamo gorgonzolu i prelijemo razmućenim jajima.
  5. Po želji začinimo svježim mljevenim paprom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: