Paprikaš od divljači s vrganjima

  • 120 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Paprikaš od divljači s vrganjima
Saznajte kako pripremiti paprikaš od divljači s vrganjima u našem video receptu.

Što je bolje od divljači? Naravno: miješana divljač. Lovor i majčina dušica začini su koje meso divljači jednostavno obožava. A vrganji? Naravno da su i oni ovdje, i oni žive u šumi. Pikantno jelo za znalce.

Paprikaš od divljači s vrganjima - Saznajte kako pripremiti paprikaš od divljači s vrganjima u našem video receptu. - meso divljači (miješano iz paca), juha od vrganja u prahu, luk, rajčice pelati, slatka mljevena paprika, ljuta mljevena paprika, lovorov list, majčina dušica, crno vino, papar ( u zrnu), Meso iz paca osušimo. Osušeno meso zatim narežemo na podjednake kockice, posolimo i prepržimo na vrućem ulju (ne često miješati da ne pusti vodu) dok ne porumeni. Izvadimo meso na stranu. ; Na istoj masnoći popržimo luk uz dodatak soli, papra u zrnu lovora i timijana. Pirjamo 10-tak minuta i podlijevamo vodom. ; Vraćamo meso nazad u posudu i dodajemo malo rajčice – pelati, slatku i ljutu papriku po želji. Podlijemo sa vodom i crvenim vinom i pustimo da kuha dok meso ne omekša. ; U hladnoj vodi razmutimo juhu od vrganja u prahu i polagano je dodajemo u paprikaš. ; Nakon otprilike 1 sat vremena podlijemo sa još malo vode i začina (po želji) i pustimo da prokuha.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso iz paca osušimo. Osušeno meso zatim narežemo na podjednake kockice, posolimo i prepržimo na vrućem ulju (ne često miješati da ne pusti vodu) dok ne porumeni. Izvadimo meso na stranu.
  2. Na istoj masnoći popržimo luk uz dodatak soli, papra u zrnu lovora i timijana. Pirjamo 10-tak minuta i podlijevamo vodom.
  3. Vraćamo meso nazad u posudu i dodajemo malo rajčice – pelati, slatku i ljutu papriku po želji. Podlijemo sa vodom i crvenim vinom i pustimo da kuha dok meso ne omekša.
  4. U hladnoj vodi razmutimo juhu od vrganja u prahu i polagano je dodajemo u paprikaš.
  5. Nakon otprilike 1 sat vremena podlijemo sa još malo vode i začina (po želji) i pustimo da prokuha.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 21
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: