Paprike nadjevene na rustikalan način

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Paprike nadjevene na rustikalan način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti paprike nadjevene na rustikalan način.

Paprike mogu imati slatki, poluljuti i ljuti okus, a možemo ih nadjevati sa zaista svim i svačim. Pogledajte u našem receptu s čime smo ih ovaj put nadjenuli.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Paprike operemo, prepolovimo i očistimo od koštica i peteljki, oprane rajčice narežemo na kriške, odstranimo im sredinu i kožu, te meso narežemo na kockice, mozzarellu i kruh isto narežemo na kockice, a masline i listove bosiljka nasjeckamo.
  2. U zdjelu ulijemo malo maslinovog ulja i ocat, začinimo solju i paprom, protisnemo češnjak i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  3. Zatim dodamo narezanu rajčicu, mozzarellu, kruh, masline, bosiljak i pinjole te sastojke nježno izmiješamo.
  4. Polovice paprika premjestimo u vatrostalnu posudu, nadjenemo ih dobivenom mješavinom, pokapamo s malo maslinovog ulja i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 40 minuta.
  5. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: