Paprike punjene s krumpirom i kajmakom

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Paprike punjene s krumpirom i kajmakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti paprike punjene s krumpirom i kajmakom.

Zamrzavanjem svježih paprika dolazi do gubitka kalija, cinka, vitamina C, riboflavina, vitamina B6 i vitamina E, stoga ih konzumirajte svježe ili ih, poput nas, nadjenite ukusnom mješavinom krumpira i kajmaka te zapecite u pećnici.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Paprike operemo, odrežemo im gornji dio s peteljkom i izvadimo im sredinu, a kuhani krumpir ogulimo i protisnemo u zdjelu.
  2. Zatim u zdjelu s krumpirom dodamo kajmak, mljeveni čili, protisnemo češnjak, začinimo solju i paprom i izradimo jednoličnu smjesu.
  3. Dobivenom smjesom nadjenemo paprike, premjestimo ih u vatrostalnu posudu, pazeći da ostanu uspravne, i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 40 minuta.
  4. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: