Paprike s kobasicama i krumpirom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Paprike s kobasicama i krumpirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti paprike s kobasicama i krumpirom.

Paprika sadrži 20-ak spojeva koji su prirodni antioksidansi i i sprječavaju stvaranje štetnih spojeva (slobodnih radikala) i štite nas od mnogih bolesti, ali i jelima daju poseban okus i aromu. Pogledate li ovaj filmić saznati ćete kako su se paprike, krumpiri i kobasice sljubili u ukusno jelo.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kobasice narežemo na kolutove, peperoncine izmrvimo, oprane paprike očistimo i narežemo na prutiće, krumpir ogulimo, narežemo ga na tanke kriške i stavimo u zdjelu s vodom, a luk narežemo na trakice.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo ocijeđeni i osušeni krumpir, trakice luka, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri, često miješajući.
  3. Za to vrijeme u zasebnu tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane paprike i kobasice, promiješamo i pržimo ih na laganoj vatri, povremeno miješajući.
  4. Nakon 20-ak minuta u tavu s krumpirom i lukom dodamo paprike i kobasice, peperoncine, sušeni origano, sjeckani peršin, promiješamo, sve zajedno premjestimo u posudu za posluživanje i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.93
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: