Parfe od inćuna s lisičarkama

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Parfe od inćuna s lisičarkama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od inćuna s lisičarkama.

Evo idealnog predjela ako želite svojim gostima ponuditi nešto nesvakidašnje što vjerojatno dosad nisu probali. U ovoj se kombinaciji lisičarke i inćuni izvanredno nadopunjuju pa ne oklijevajte i isprobajte prvom idućom svečanijom prilikom.

Parfe od inćuna s lisičarkama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od inćuna s lisičarkama. - lisičarke, marinirani inćuni, slani inćuni, mileram, krem sir, votka, vlasac (sjeckani), kopar, kiseli krastavci, maslac, sol i papar, Prije svega nasjeckamo slane i marinirane inćune, vlasac, kopar i krastavce. ; U zdjelu stavimo mileram, dodamo krem sir, votku i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim dodamo marinirane i slane inćune, sjeckani vlasac, kopar i krastavce, sve zajedno izmiješamo, poklopimo i stavimo u hladnjak da se ohladi. ; Za to vrijeme na ugrijanoj tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene i narezane gljive i kratko ih pržimo dok malo ne omekšaju. ; Zatim gljive začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani kopar, malo izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Na sredinu tanjura stavimo ohlađeni parfe, oko njega posložimo gljive, sve zajedno ukrasimo s još malo svježeg kopra i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega nasjeckamo slane i marinirane inćune, vlasac, kopar i krastavce.
  2. U zdjelu stavimo mileram, dodamo krem sir, votku i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu.
  3. Zatim dodamo marinirane i slane inćune, sjeckani vlasac, kopar i krastavce, sve zajedno izmiješamo, poklopimo i stavimo u hladnjak da se ohladi.
  4. Za to vrijeme na ugrijanoj tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene i narezane gljive i kratko ih pržimo dok malo ne omekšaju.
  5. Zatim gljive začinimo solju i paprom, dodamo sjeckani kopar, malo izmiješamo sastojke i ugasimo vatru.
  6. Na sredinu tanjura stavimo ohlađeni parfe, oko njega posložimo gljive, sve zajedno ukrasimo s još malo svježeg kopra i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: