Pašta sa slanutkom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pašta sa slanutkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti paštu sa slanutkom.

Svi smo čuli za pašta fažol, odnosno tjesteninu s grahom, a ovaj recept mu je vrlo sličan, osim što je sa slanutkom. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo.
  2. Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka.
  3. Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha.
  4. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: