Paštašuta

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Velikim zaljubljenicima u tjesteninu donosimo recept za paštašutu.

pastasuta
Paštašuta
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 13
Rating: 3.69
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti paštašutu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ogulite rajčice na manje komadiće. Mrkvu i peršin naribajte, a luk i češnjak sitno nasjeckajte.
  2. Nakon toga luk i češnjak malo propirjate na zagrijanom ulju.
  3. Kad luk dobije željenu zlatnu boju, dodajte rajčice, šećer, sol, bosiljak i malo peršina.
  4. Sve malo pržite i zatim dodajte mljeveno meso te sve zajedno nastavite pržiti uz miješanje.
  5. Meso neka se prži dok ne primi svjetliju boju, a onda dodajte rajčicu, vodu, sol i papar po želji.
  6. Sve dobro izmiješajte i kuhajte na laganoj vatri dok svi sastojci ne omekšaju.
  7. Skuhajte tjesteninu i potom ju prelijte napravljenim umakom. Po želji dodajte parmezan.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 13
Rating: 3.69
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: