Pečeni pileći medaljoni

  • 40 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Ovo jednostavno jelo zasigurno će oduševiti najmlađe, no u njemu mogu uživati i oni malo stariji. Medaljone servirajte tople i (po želji) poslužite s omiljenim umakom za umakanje – užitak je zajamčen!

peceni-pileci-medaljoni
Pečeni pileći medaljoni
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 74
Rating: 4.46
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pečene pileće medaljone.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Narežite piletinu na komadiće. U srednje velikoj zdjeli dobro izmiješajte krušne mrvice, parmezan, sol, timijan i bosiljak.
  3. U posebnoj zdjelici pripremite rastopljeni maslac za umakanje.
  4. Piletinu najprije umočite u maslac, a zatim prekrijte mješavinom od krušnih mrvica i začina.
  5. Pripremljene medaljone posložite na papir za pečenje, i pecite 20 minuta.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 74
Rating: 4.46
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: