Pečeni svinjski kotleti s nadjevom od luka i peršina

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pečeni svinjski kotleti s nadjevom od luka i peršina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečene svinjske kotlete s nadjevom od luka i peršina.
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo i stavimo u zdjelicu.
  2. U zdjelicu s lukom dodamo mljevenu crvenu papriku, peršin, naribamo očišćene režnjeve češnjaka, dodamo malo soli, papra, ulijemo malo maslinovog ulja i izmiješamo sastojke.
  3. Kotletima zarežemo bijeli dio (kožicu) da se kotleti ne stisnu u prženju.
  4. U zagrijanu tavu stavimo malo ulja, dodamo kotlete i pečemo sa svake strane do zlatno žute boje. Nakon 3 minute kotlete okrenemo na drugu stranu i nadijevamo je mješavinom luka, peršina i začina.
  5. Nadjevene kotlete stavimo u pećnicu na 180°C, 10-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: