Pesto genovese

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Pesto genovese
Saznajte kako pripremiti pesto genovese u našem video receptu.

Postoji dobar razlog zašto je ovaj umak tako popularan u cijelom svijetu, a ne samo u rodnoj mu Italiji – jednostavno je božanstven, a priprema ne zahtijeva gotovo nikakvo kulinarsko umijeće! Otkrijte i sami u kakav se profinjen okus stapaju pinjoli, bosiljak i parmezan!

Pesto genovese - Saznajte kako pripremiti pesto genovese u našem video receptu. - bosiljak (svježeg), češnjak, pinjoli, parmezan (svježe naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, U multipraktik natrgamo listove svježeg bosiljka, dodamo usitnjeni češnjak, pinjole, naribani parmezan, ulijemo polovicu maslinovog ulja, te na manjoj brzini izradimo sastojke. ; Zatim povećamo brzinu i dolijevamo preostalo maslinovo ulje dok ne dobijemo jednoličnu smjesu. ; Ovako pripremljenim umakom začinimo kuhanu tjesteninu i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U multipraktik natrgamo listove svježeg bosiljka, dodamo usitnjeni češnjak, pinjole, naribani parmezan, ulijemo polovicu maslinovog ulja, te na manjoj brzini izradimo sastojke.
  2. Zatim povećamo brzinu i dolijevamo preostalo maslinovo ulje dok ne dobijemo jednoličnu smjesu.
  3. Ovako pripremljenim umakom začinimo kuhanu tjesteninu i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 25
Rating: 4.6
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: