Pijani hrskavci – hrskave trakice od palačinki

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Pijani hrskavci - hrskave trakice od palačinki
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pijane hrskavce - hrskave trakice od palačinki.

Ako su Vam dosadile palačinke na uvijek jedan te isti način, a ipak ih se ne želite odreći, imamo pravu stvar za Vas! Već pržene palačinke pržimo još jednom dok ne dobijemo nešto jako hrskavo i ukusno...mmm...

Pijani hrskavci - hrskave trakice od palačinki - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pijane hrskavce - hrskave trakice od palačinki. - mješavina za palačinke (gotove), rum, pekmez od šljiva, ulje, šećer u prahu, U tavi, na malo zagrijanog ulja, od mješavine za palačinke u koju smo dodali rum i ispečemo 8 komada po uputama na pakiranju. ; Zatim ih ostavimo da se ohlade, te narežemo na trakice širine dva centimetra. ; Trakice palačinki stavimo u duboku masnoću i pržimo dok ne dobiju zlatno žutu boju i ne postanu hrskave. ; Zatim hrskavce izvadimo iz masnoće, ocijedimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće.; Gotove hrskavce stavimo na tanjure, posipamo šećerom u prahu i poslužimo s pekmezom od šljiva.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavi, na malo zagrijanog ulja, od mješavine za palačinke u koju smo dodali rum i ispečemo 8 komada po uputama na pakiranju.
  2. Zatim ih ostavimo da se ohlade, te narežemo na trakice širine dva centimetra.
  3. Trakice palačinki stavimo u duboku masnoću i pržimo dok ne dobiju zlatno žutu boju i ne postanu hrskave.
  4. Zatim hrskavce izvadimo iz masnoće, ocijedimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće.
  5. Gotove hrskavce stavimo na tanjure, posipamo šećerom u prahu i poslužimo s pekmezom od šljiva.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: