Pikantna juha od povrća, tjestenine i sira

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Pikantna juha od povrća, tjestenine i sira
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pikantnu juhu od povrća, tjestenine i sira.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće operemo, očistimo i narežemo. Mrkvu, celer i krumpir na kockice, a luk na listiće.
  2. U ugrijanu tavu ulijemo maslinovo ulje i na njega dodamo mrkvu, krumpir i luk te celer. Sastojke posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 15 minuta prženja u posudu s povrćem dodamo tjesteninu. Sastojke začinimo s talijanskom mješavinom začina i preselimo u vatrostalnu posudu. Sastojke poravnamo, ulijemo povrtne juhe dok ne prekrije sve sastojke.
  4. Preko cijele površine juhe stavimo na kriške narezan punomasni paški kravlji sir.
  5. Pripremljenu juhu stavimo u zagrijanu pećnicu na 200°C, 20 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.93
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: