Pileća prsa punjena svježim sirom u košuljici od peršina

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pileća prsa punjena svježim sirom u košuljici od peršina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileća prsa punjena svježim sirom u košuljici od peršina.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U sjekač stavimo krušne mrvice, dodamo svježe sjeckani peršin, protisnemo režnjeve češnjaka i sve zajedno izradimo u sjekaču.
  2. U zasebnu zdjelicu stavimo svježi sir, posolimo ga i lagano izmiješamo.
  3. Pilećim prsima napravimo džepić, pazimo da ne napravimo veliki otvor da možemo nadijevati. Sir stavimo u vrećicu za nadijevanje pa punimo pileća prsa.
  4. Nadijevana prsa uvaljamo u smjesu peršina i krušnih mrvica.
  5. Po dnu vatrostalne posude stavimo malo ulja, preko stavimo nadjevena pileća prsa koja prelijemo s malo maslinovog ulja i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 190°C, 25-30 minuta.
  6. Vruću piletinu poslužimo na tanjure i pokapamo s malo umaka od pečenja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: