Pileća prsa u marinadi od češnjaka i grčkog jogurta

  • 10 min
  • 2 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa

Mariniranje je bitan korak kod pripreme mesa, pogotovo na roštilju. Ono daje mesu sočnost i poseban okus, a ako želite okusiti sve čari dobre marinade, predlažemo da meso u marinadi ostavite preko noći.

Pileća prsa u marinadi od češnjaka i grčkog jogurta
Pileća prsa u marinadi od češnjaka i grčkog jogurta
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 63
Rating: 4.51
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pileća prsa u marinadi od češnjaka i grčkog jogurta.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U čistoj posudi pomiješamo grčki jogurt, pola žlice maslinovog ulja, nasjeckani češnjak, peršin i timijan.
  2. Zatim u posudu stavimo pileće filete i ostavimo u frižideru da odstoji najmanje dva sata ili preko noći
  3. Nakon proteklog vremena, piletinu stavimo peći u nauljenu grill tavu ili na roštilj te pečemo sa svake strane oko 4 minute.
  4. Nakon proteklog vremena piletina je gotova i možemo ju poslužiti uz salatu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 63
Rating: 4.51
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:10minuta

Najnovije zanimljivosti: