Pileći bataci sa senfom i pancetom

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pileći bataci sa senfom i pancetom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileće batke sa senfom i pancetom.

Piletina je meso kokoši starosti do 6 mjeseci, a pripremite li pileće batke na ovaj način usrećit ćete sebe i sve vaše najdraže. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sa bataka skinemo kožu i zarežemo ih nožem na 2-3 mjesta, a neočišćene režnjeve češnjaka nagnječimo.
  2. Zatim batke premažemo senfom, omotamo ih s dvije kriške pancete i stavimo u nauljenu vatrostalnu posudu.
  3. Potom batke začinimo nagnječenim režnjevima češnjaka, listićima kadulje i ružmarinom, prelijemo bijelim vinom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 45 minuta.
  4. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: