Pileći “Cordon Bleu”

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Ovaj ukusni francuski klasik brzo se priprema, a još brže nestaje s vašeg tanjura. Najmlađi članovi vaše obitelji sigurno će ga obožavati!

pileci-cordon-bleu
Pileći "Cordon Bleu"
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 82
Rating: 4.37
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pileći "Cordon Bleu".
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zagrijte pećnicu na 175°C te pripremite masni papir za pečenje.
  2. Polovice pilećih prsa istucite dok ne dobijete debljinu od otprilike pola centimetra.
  3. Prsa začinite soli i paprom (s obje strane) a zatim na njih položite jednu krišku sira i jednu krišku kuhane šunke.
  4. Zarolajte svaki komad te ga učvrstite čačkalicom. Posložite zarolane komade piletine na lim za pečenje i ravnomjerno ih pospite krušnim mrvicama.
  5. Pecite 30-35 minuta, izvadite iz pećnice te na svaki komad položite pola kriške sira. Pecite još 3-5 minuta, odnosno dok se sir ne rastopi.
  6. Kada je jelo gotovo, izvadite čačkalice i odmah poslužite.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 82
Rating: 4.37
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: