Pileći curry s kestenima i kokosovim mlijekom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pileći curry s kestenima i kokosovim mlijekom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileći curry s kestenima i kokosovim mlijekom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pileća prsa narežemo na trakice. U vrući wok ulijemo ulje po stjenkama tave potom dodamo piletinu i pržimo je sa svih strana. Gotovo meso stavimo sa strane.
  2. U vruću posudu ulijemo još malo ulja, stavimo sjeckani poriluk koji prepržimo kratko na jakoj vatri. U tavu dodamo pečene očišćene kestene, sve zajedno posipamo s malo kukuruznog škroba.
  3. Zatim ulijemo pileću juhu, kokosovo mlijeko, nastavljamo miješati dok tekućina zavrije 2-3 minute. U wok vratimo piletinu i dodamo crveno curry pastu, sojin umak i promiješamo sastojke. Na samom kraju u jelo naribamo malo svježe limunove korice i začinimo s malo ljutog chilija.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 46
Rating: 4.83
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: