Pileći curry

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pileći curry
Saznajte kako pripremiti pileći curry u našem video receptu.

Curry je način pripreme jela s dodatkom curry paste koja je karakterističnog okusa i arome, i jako je popularno jelo u Indiji, a vi pogledajte video i saznajte zašto.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo, kim i sjemenke korijandera izmrvimo, čili papričicu očistimo od koštica i narežemo na trakice, a piletinu na kockice.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice piletine, trakice čili papričice, posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
  3. Nakon 10-ak minuta prženja dodamo koncetrat rajčice, curry pastu, mrvljeni kim i korijander, curry prah, dobro izmiješamo sastojke, ulijemo vrhnje za kuhanje, još jednom promiješamo i pričekamo jednu minutu da vrhnje zavri.
  4. Gotovo jelo rasporedimo na tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: