Pileći nuggets

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pileći nuggets
Saznajte kako pripremiti pileći nuggets u našem video receptu.

Pileći nuggeti su izmišljeni 1950-ih godina od strane Roberta C. Bakera, znanstvenika koji je proučavao hranu i mnogi ih ne žele jesti jer smatraju da nuggetsi iz fast food restorana sadrže sve loše iz mesa, uz dodatak tko zna čega. Međutim možete pogledati kako se pripremaju domaći pileći nuggeti i uživati u njima.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pileće meso narežemo na komade veličine zalogaja, kruh na kockice, a luk nasjeckamo.
  2. U multipraktik stavimo narezano meso, dodamo kockice kruha, sjeckani luk, senf, protisnemo češnjak, ulijemo sojin umak, začinimo solju i paprom te izradimo jednoličnu smjesu.
  3. Dobivenu smjesu premjestimo u zdjelu, a u drugu zdjelu ulijemo mlijeko, razbijemo jaje, dodamo brašno, posolimo i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  4. Mesnu smjesu dlanovima oblikujemo u kuglice veličine loptica za golf, uronimo ih u smjesu jaja, mlijeka i brašna, ocijedimo, uvaljamo u krušne mrvice, višak otresemo i stavimo ih na stranu.
  5. Tako pripremljene okruglice stavimu u lonac s dubokom masnoćom i pržimo ih do zlatno-smeđe boje.
  6. Nakon po prilici 5 minuta prženja, piletinu izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće te ju poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: