Pileći odresci u košuljici od pršuta

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pileći odresci u košuljici od pršuta
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileće odreske u košuljici od pršuta.

Uzbudljivo, lijepo i ukusno su riječi kojima je najbolje opisati ovu sočnu piletinu aromatiziranu kriškama pršuta na posteljici od pirjanog povrća. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filete pilećih prsa očistimo od kožica i žilica, tikvicu, stabljike celera, mrkvu i luk narežemo na prutiće, a češnjak na listiće.
  2. Pileće filete posolimo s obiju strana i stavimo ih pržiti u tavu na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja. Nakon dvije, tri minute filete okrenemo i pržimo ih još toliko.
  3. Pržene filete izvadimo na stranu i posipamo ih s malo ružmarina, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo povrće narezano na prutiće, promiješamo i pržimo ga na laganoj vatri. Za to vrijeme pileće filete zamotamo u kriške pršuta.
  4. Zatim prženo povrće začinimo mljevenom crvenom paprikom i solju, dodamo sjeckani peršin i listiće češnjaka, te promiješamo.
  5. Potom preko povrća složimo pileće filete omotane pršutom, ulijemo bijelo vino, poklopimo i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: