Piletina s 40 režnja češnjaka i prepečenim kruhom

  • 120 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Piletina s 40 režnja češnjaka i prepečenim kruhom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti piletinu s 40 režnja češnjaka i prepečenim kruhom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U ugrijanu tavu ulijemo dosta maslinovog ulja i stavimo piletinu. Meso posolimo i dodamo 40 češnjaka i piletinu kratko prepržimo sa svih strana.
  2. Preprženu piletinu izvadimo sa strane da se malo ohladi.
  3. Kad se piletina ohladila, stavimo je u vrećicu za pečenje. U vrećicu dodamo maslinovo ulje sa cijelim režnjevima češnjaka. Dodamo grančicu dvije ružmarina i nekoliko kriški limuna. Vrećicu zatvorimo i položimo u zdjelu.
  4. Pripremljenu piletinu stavimo u pećnicu zagrijanu na 180°C, 1 sat 30 minuta.
  5. Gotovu piletinu slažemo na tanjure. A pržene kriške kruha premažemo s omekšanim češnjakom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: