Piletina s mortadelom i parmezanom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Piletina s mortadelom i parmezanom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti piletinu s mortadelom i parmezanom.

Kako ponekad tako običnoj piletini dati okus Italije? Varijante s umacima su razne, ali mi Vam ovaj put umjesto toga nudimo drugačiju mogućnost – „obucite“ piletinu u mortadelu i parmazen! Italija će Vam se odmah učiniti korak bližom...

Piletina s mortadelom i parmezanom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti piletinu s mortadelom i parmezanom. - pileća prsa, mortadela, parmezan, pročišćeni maslac, vrhnje za kuhanje, sol i papar, Prije svega piletinu začinimo solju i paprom. ; U tavi ugrijemo pročišćeni maslac, dodamo začinjene filete i sa svake strane ih pržimo po prilici 3 minute. ; Zatim filete okrenemo na prvu stranu na kojoj su se pržili, prekrijemo ih sa po jednom tankom kriškom mortadele, posipamo naribanim parmezanom, poklopimo i pečemo dalje. ; Kada se sir počne topiti, u tavu ulijemo vrhnje za kuhanje, ponovno poklopimo i kuhamo. ; Nakon 5-6 minuta jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega piletinu začinimo solju i paprom.
  2. U tavi ugrijemo pročišćeni maslac, dodamo začinjene filete i sa svake strane ih pržimo po prilici 3 minute.
  3. Zatim filete okrenemo na prvu stranu na kojoj su se pržili, prekrijemo ih sa po jednom tankom kriškom mortadele, posipamo naribanim parmezanom, poklopimo i pečemo dalje.
  4. Kada se sir počne topiti, u tavu ulijemo vrhnje za kuhanje, ponovno poklopimo i kuhamo.
  5. Nakon 5-6 minuta jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: