Piletina u lisnatom tijestu s povrćem i sirom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Hrskavo lisnato tijesto i sočna piletina, s dodatkom povrća i sira, idealne su namirnice za ručak. Ipak, ako želite ovo remek djelo poslužiti vašim gostima kao užinu, umjesto rolade možete napraviti i male roladice te tako oduševiti vaše goste.

Piletina u lisnatom tijestu s povrćem i sirom
Piletina u lisnatom tijestu s povrćem i sirom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 64
Rating: 4.22
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti piletinu u lisnatom tijestu s povrćem i sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Lisnato tijesto razvaljamo i stavimo na protvan obložen papirom za pečenje.
  2. Zatim pileća prsa narežemo na velike komade, istučemo ih batom za meso te začinimo paprom, mljevenom paprikom i posolimo.
  3. Sada pripremimo topivi sir, tako da s njega odstranimo foliju i slažemo ga po strani.
  4. Zatim meso ravnomjerno slažemo po lisnatom tijestu, dodajemo topivi sir te miješano povrće iz konzerve.
  5. Kada smo posložili sve sastojke, lisnato tijesto zarolamo u roladu, premažemo senfom te po želji dodamo suncokretove sjemenke.
  6. Ovako pripremljenu roladu stavljamo peći u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva, na 30-35 minuta.
  7. Nakon proteklog vremena, roladu izvadimo iz pećnice, a zatim poslužimo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 64
Rating: 4.22
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: