Pire od bundeve

  • 90 min
  • 5 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
pire-od-bundeve
Pire od bundeve
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pire od bundeve.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zagrijte pećnicu na 165°C.
  2. Bundevu prerežite na pola te uklonite sjemenke i pulpu. Svaku polovicu prekrijte aluminijskom folijom.
  3. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko sat vremena, odnosno dok bundeva ne omekša.
  4. Odvojite meso od kore i ubacite u mikser. Kada je gotov, pire jednostavno spremite u hladnjak.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: