Pivski filet s pirjanim povrćem

  • 130 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pivski filet s pirjanim povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pivski filet s pirjanim povrćem.

Vrlo jednostavno, ali i vrlo ukusno jelo od mesa okupanog pivom i pirjanog kelja s posebno finim umakom, mora pronaći svoje mjesto na Vašem stolu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske s obiju strana začinimo solju i paprom. U posudu za mariniranje ulijemo tamno pivo, dodamo odreske i stavimo u hladnjak da odstoji dva sata.
  2. Marinirano meso ocijedimo i osušimo na kuhinjskom papiru, češnjak narežemo na listiće, mrkvu na tanke i dugačke trakice, a listove kelja na kvadratiće.
  3. U ugrijanu tavu ulijemo dvije žlice maslinovog ulja, goveđu juhu, dodamo kelj, mrkvu, češnjak, med, posolimo i povremeno miješajući, povrće pirjamo na laganoj vatri.
  4. Nakon 5-6 minuta odreske premažemo uljem i stavimo ih peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje, tri do četiri minute.
  5. Zatim odrescima uljem premažemo gornju stranu, okrenemo ih i pečemo još toliko.
  6. Za to vrijeme u tavu s povrćem ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo listiće kadulje i kuhamo dok umak malo ne zgusne.
  7. Gotovo povrće premjestimo na tanjur, a odreske na dasku za rezanje. Potom meso narežemo na tanke kriške, složimo ih preko povrća i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:130minuta

Najnovije zanimljivosti: