Pjenica od kuhane šunke i jaja

  • 10 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pjenica od kuhane šunke i jaja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pjenicu od kuhane šunke i jaja.

Super brzo, super fino i super jednostavno jelo koje je gotovo za 10 minuta. Malo šunke, malo jaja, malo kravljeg sira i milerama, sve zajedno u sjekač i „voila“ fina pjenica je na stolu!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Šunku narežemo na kockice, jaja na četvrtine, a sok od limuna iscijedimo.
  2. U sjekač stavimo narezanu šunku i jaja, dodamo mileram, svježi sir, senf, ulijemo malo soka od limuna, posolimo, zatvorimo sjekač i izradimo pjenastu smjesu.
  3. Dobivenu pjenicu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, rasporedimo ju na tanjure i poslužimo s pečenim tostom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 52
Rating: 4.6
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:10minuta

Najnovije zanimljivosti: