Pohana piletina sa sirom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pohana piletina sa sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu sa sirom.

Pohanci su nam poznati i svi ih volimo. Ali ako u smjesu dodamo sir i obogatimo ju s malo začina, pohanu piletinu voljet ćemo još više.

Pohana piletina sa sirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu sa sirom. - pileća prsa, brašno, jaje, krušne mrvice, polutvrdi masni sir (naribanog), vlasac (sušeni), mljevena crvena paprika, vrhnje za kuhanje, ulje, sol, U zdjelu s umućenim jajima dodamo vrhnje za kuhanje, sušeni vlasac, mljevenu crvenu papriku, posolimo i dobro izmiješamo. ; Zatim, uz stalno miješanje pjenjačom, postupno dodajemo brašno i miješamo dok ne dobijemo rijetko tijesto bez grudica. ; Potom umiješamo naribani sir i promiješamo. ; Filete uronimo u dobivenu smjesu, zatim uvaljamo u krušne mrvice i stavimo pržiti u duboku masnoću. Nakon 3-4 minuta filete okrenemo i pržimo još 4-5 minuta. ; Prženu piletinu stavimo na papir da upije višak masnoće, zatim premjestimo na tanjur i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu s umućenim jajima dodamo vrhnje za kuhanje, sušeni vlasac, mljevenu crvenu papriku, posolimo i dobro izmiješamo.
  2. Zatim, uz stalno miješanje pjenjačom, postupno dodajemo brašno i miješamo dok ne dobijemo rijetko tijesto bez grudica.
  3. Potom umiješamo naribani sir i promiješamo.
  4. Filete uronimo u dobivenu smjesu, zatim uvaljamo u krušne mrvice i stavimo pržiti u duboku masnoću. Nakon 3-4 minuta filete okrenemo i pržimo još 4-5 minuta.
  5. Prženu piletinu stavimo na papir da upije višak masnoće, zatim premjestimo na tanjur i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 32
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: