Pohani luk s mozzarellom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko

Ako još uvijek niste probali pohani luk, učinite to odmah! Ovo jelo je hrskavo izvana, a iznutra mekano i slatkasto. Ako još dodamo i mozzarellu, dobit ćemo nepobjedivu kombinaciju, koja se topi u ustima.

Pohani luk s mozzarellom
Pohani luk s mozzarellom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 27
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pohani luk s mozzarellom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk narežemo na kolute širine 1 cm. Zatim kolute odvojimo i posolimo ih.
  2. Mozzarellu narežemo na jednake trakice.
  3. Veći kolut luka stavimo na radnu plohu, a unutar njega stavimo manji kolut luka.
  4. Prazninu između koluta luka zatim popunimo s mozzarellom. Isto ponovimo i s ostatkom luka.
  5. Zatim luk napunjen mozzarellom stavimo u frizer na jedan sat.
  6. U tri zasebne posude stavimo brašno, umućena jaja i krušne mrvice.
  7. Kolute luka s mozzarellom umačemo u brašno, pa u jaja, zatim u mrvice te opet u jaja i mrvice. Isto ponovimo i s ostatkom luka.
  8. Kolute luka i mozzarelle stavljamo peći u duboko, vruće ulje, a izvadimo kada poprime zlatnu boju.
  9. Pohani luk s mozzarellom zatim stavljamo na kuhinjski papir da upije višak masnoće te poslužimo uz umak.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 27
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: