Popečci od riže

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko

Riža je omiljeni prilog mnogih, no s vremenom može postati dosadna. Obucite ju u novo ruho i predstavite na najnoviji način svojim ukućanima.

Popečci od riže
Popečci od riže
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 3.63
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti popečke od riže.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Rižu skuhamo al dente te ju nakon kuhanja dobro ocijedimo.
  2. Rižu pomiješamo sa svježim sirom, umućenim jajima i krušnim mrvicama te smjesu posolimo, začinimo paprom i muškatnim oraščićem.
  3. Nauljenim rukama oblikujemo popečke od pripremljene smjese, umočimo ih u krušne mrvice te stavimo peći u duboko vruće ulje, dok popečci ne dobiju zlatnu boju.
  4. Kada su gotovi, popečke vadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće te poslužimo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 3.63
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: