Povrće s pancetom na kineski način

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Povrće s pancetom na kineski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti povrće s pancetom na kineski način.

Kineska kuhinja poznata je po puno povrća, pikantnim začinima i po kratkoj termičkoj obradi kako bi se sačuvalo što više hranjivih sastojaka u namirnicama, a tim se odlikuje i ovo jelo, stoga pogledajte kratke upute i na posao!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sjemenke sezama kratko popržimo na tavi bez masnoće, pancetu narežemo na tanke ploške, kupus na šire trakice, papriku na kockice, a poriluk na kose kolutiće.
  2. U ugrijanu tavu bez masnoće stavimo ploške pancete i kratko ih pržimo.
  3. Nakon 1-2 minute prženu pancetu izvadimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće.
  4. Zatim u tavu ulijemo ulje od kikirikija, dodamo trakice kupusa, promiješamo i pržimo 2-3 minute.
  5. Potom dodamo narezanu papriku i poriluk, protisnemo češnjak, ulijemo sojin umak, dodamo umak od ljutih papričica, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  6. Nakon 2-3 minute prženja dodamo ulje od sezama, nježno umiješamo listove špinata i tavu maknemo s vatre.
  7. Gotovo povrće premjestimo na tanjur za posluživanje, posipamo ga prženim ploškama pancete i prženim sjemenkama sezama te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: