Prepečenac s bananom i cimetom

  • 10 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
tost-s-bananom-i-cimetom
Prepečenac s bananom i cimetom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti ukusni prepečenac s bananom i cimetom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikoj posudi izmiješamo jaja, mlijeko, slatko vrhnje, vaniliju, šećer u prahu i cimet u prahu.
  2. Smjesu izlijemo u plitku keramičku posudu.
  3. Zagrijemo pečnicu na 180°C.
  4. Umočimo dvije kriške kruha u smjesu na 30-60 sekundi.
  5. Na srednje jakoj vatri zagrijemo jednu žlicu maslaca i pržimo dok se ne pojave mjehurići.
  6. Dodamo namočene kriške kruha i pržimo ih 1-2 minute dok ne poprime zlatnu boju.
  7. Kriške prebacimo u posudu za pečenje i zagrijemo u pećnici. Postupak ponovimo s preostalim maslacem i kruhom.
  8. Pečeni kruh složimo na tanjure i prekrijemo bananama. Na kraju polijemo s malo javorovog sirupa i poslužimo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:10minuta

Najnovije zanimljivosti: