Prepečenac s pršutom, breskvama i mozzarellom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Prepečenac s pršutom, breskvama i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti prepečenac s pršutom, breskvama i mozzarellom.

Jednostavni sendviči od prepečenog kruha začinjenog naribanim češnjakom i nadjeveni rukolom, pršutom i kriškama breskve i mozzarelle. Mljac!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mozzarellu narežemo na ploške, breskvu ogulimo i narežemo na tanke kriške, a češnjak očistimo.
  2. Kriške kruha premažemo maslacem s jedne strane, položimo ih na lim za pečenje, prekriven papirom za pečenje, i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, dok ne postanu hrskave i dobiju boju.
  3. Zatim kriške kruha izvadimo iz pećnice i preko njih naribamo češnjak.
  4. Potom na kriške kruha stavimo malo rukole, pršut, ploške mozzarellu i kriške breskve, posipamo sjeckanim vlascem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: