Prepečenci s rajčicama i kobasicama

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Prepečenci s rajčicama i kobasicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti prepečence s rajčicama i kobasicama.

Za manje od pola sata možete pripremiti ove ukusne i izdašne sendviče od rajčica i kobasica. Ukoliko želite saznati više, pogledajte priloženi video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Rajčice ogulimo, odstranimo im srednji mekani dio i meso narežemo na kockice, bosiljak na trakice, kobasice na tanke kolutiće, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo.
  2. Kriške kruha premažemo maslinovim uljem, složimo ih na lim za pečenje, prekriven papirom za pečenje i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, pod gril, 7-8 minuta.
  3. Za to vrijeme, u tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, kolutiće kobasica, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  4. Zatim kriške kruha izvadimo iz pećnice, a u tavu dodamo sjeckanu rajčicu, trakice bosiljka, promiješamo i maknemo s vatre.
  5. Na tanjure rasporedimo kriške kruha, nadjenemo ih smjesom kobasica i rajčica te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: