Prženi krumpir s lukom i češnjakom na lyonski način

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Prženi krumpir s lukom i češnjakom na lyonski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti prženi krumpir s lukom i češnjakom na lyonski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mladi krumpir ogulimo i operemo. Luk očistimo i narežemo na kolutove. U zagrijanu tavu stavimo polovicu maslaca i dodamo kolutove luka te popržimo sa svih strana
  2. Za to vrijeme oguljeni krumpir narežemo na ploške debljine 5mm. Za to vrijeme omekšali luk izvadimo na stranu. Tavu vratimo iznad vatre te dodamo preostali maslac.
  3. Preko maslaca rasporedimo preostali krumpir koji pržimo na srednje jakoj vatri cesto okrećući. Nakon 20 minuta preko krumpira protisnemo režnjeve češnjaka.
  4. Sve zajedno malo izmiješamo i čim češnjak počne puštati miris preko krumpira dodamo kolutove luka, svježe sjeckani peršini još jednom sve zajedno izmiješamo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: